woensdag 8 maart 2017

Een nieuw kostuumken voor Filouke, Cliniclown

En natuurlijk mocht een nieuw kostuumken voor Filouke ook niet ontbreken!
Filouke gaat alle weken trouw naar het UZ Gent, Jan Palfijn in Gent en Het Paola Ziekenhuis in Antwerpen om de zieke kindjes daar wat op te beuren.
Heel fijn te weten hoe filouke samen met zijn collega's cliniclowns een lach weten te toveren bij de kinderen en bij de ouders!


En omdat Filouke zo blij was met zijn nieuw kostuumken wou hij met plezier poseren voor mij. Zo heb ik weer wat fotootjes op de blog :)...
Ik gebruikte voor het hemdje het theo-hemd van zonen09.
Voor de broek gebruikte ik het patroon van LMV - De colette broek.  Jawel, je leest het goed. Het is in feite een damesbroek. Ik maakte ze wat ruimer want zo heeft filouke het graag en jawel, samen met zijn bretellekes zit de broek als gegoten. En op hun website vind je de video die je stap voor stap begeleid bij het maken van de broek!
Het is allemaal nog niet perfect maar ik ben toch zeer content. Voor een beginnende naaister is dit toch al een serieuze uitdaging. Maar het is me uiteindelijk toch goed gelukt :)

Weeral iemand blij gemaakt!

Stof hemdje komt weeral van budgetstoffen
Stof broek komt van textielstad.

2 opmerkingen:

  1. Moh zo tof! Blij dat Theo mee de kindjes helpt opbeuren.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, er ligt nog een leuk stofje klaar! Echt een heel tof patroon den Theo. Zeer dankbaar. Je hebt dat goed gedaan!!!!!

      Verwijderen

Jouw reactie hier: