vrijdag 15 september 2017

Omdat onze hond toch ook zo graag zacht ligt.....


Wie zelf ook een viervoeter in huis heeft, weet dat hondenkussens enorm afzien. Onze hond draait en keert op zijn kussen tot hij comfortabel ligt. En of hij nu vol zand hangt of hij nu nat is.....Eens binnen gaat hij zo graag op zijn kussen liggen. Dus om zowel de hondengeur als het vuil te verwijderen, wordt de kussensloop regelmatig gewassen en het kussen regelmatig gelucht....Met als gevolg dat de kussensloop na enige tijd grauw is en niet meer om aan te zien.

Ik hou van mijn hond en ik vind het super fijn om hem in huis te hebben. Lekker gezellig. En omdat de zetel echt geen alternatief is voor mij, heeft hij echt wel zijn eigen hondenkussen nodig. Maar eerlijk is eerlijk. Ik hou er ook van als het kussen toch ook wat mooi oogt in ons eigenwijs interieurken. Ik hou van tweedehands, selfmade, kringloop, vintage,....en wou dit dus ook toepassen op Benthe zijn hondenkussen.

Gelukkig kwam ik geheel onverwachts een prachtig deken tegen in de kringloopwinkel. Voor 3 euro! Ik heb het deken eerst voorgewassen om eventuele krimp nadien te voorkomen. Ik naaide tevens in de kussensloop een stevige rits zodat ik deze gemakkelijk kan afhalen en wassen. En ziehier het resultaat... Onze Benthe geniet er met volle teugen van!

Benhte kon niet wachten tot het kussen in de living lag. 

Benthe zijn plekje
Het deken werd getest en goedgekeurd...;Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jouw reactie hier: