vrijdag 8 september 2017

fleurige en kleurige t-shirts voor in de herfst

Reeds enkele weken geleden maakte ik deze 2 fleurige t-shirts maar we hadden nog geen gelegenheid gehad om foto's te nemen. Tja, het hangt dan ook wel af van heel veel verschillende factoren:

  • de kleding mag natuurlijk niet in de was zitten...
  • het fotomodel moet zich die dag toch wel enigzins toonbaar en fotogeniek voelen....
  • de fotograaf moet die dag toch wel enigzins goesting hebben om den fotograaf uit te hangen...
  • den fotograaf moet ergens in zijn agenda een gaatje vinden...
  • ...
Enfin, ge ziet, de creaties maken gaat soms gemakkelijker en vlotter dan het nemen van de foto's 😁...
Maar hier zijn ze dan de langverwachte foto's:


Deze foto werd getrokken met de gsm tijdens een mooie wandeling in Brakel. We bleven daar een nachtje slapen in een prachtige B&B: Het stille genoegen.  Echt een aanrader. Prachtige locatie, super lieve mensen en een goede service! Ideaal voor wie er eens tussenuit wilt en graag wandelt of fietst in de natuur. De foto's hieronder zijn getrokken door manlief in onze tuin...En zoals jullie zien, gebruikte ik opnieuw het patroontje van de Aster zoals hier. Ik maakte zowel een  t-shirt met lange en met korte mouwen. Gewoon experimenteren met de lengte van de mouwen geeft al direct een ander resultaat. Ideale t-shirts voor op een jeans of sportbroek. Ze zullen deze herfst met liefde gedragen worden. 

De stofjes komen van de stoffenstraat. Uit de soldekes: 5 euro de meter. Met 1 meter heb je al genoeg voor t-shirt + natuurlijk nog de effen tricotstof voor de boorden. Ik vind ze alvast super om te dragen!2 opmerkingen:

Jouw reactie hier: