maandag 16 januari 2017

Een retro reistas: omdat treinen altijd een beetje reizen is

En natuurlijk was er ook een nieuwjaarscadooke voor omoe. ( Mijn moeder). En ja, ook het nieuwsgierige aagje heeft toch wat geduld moeten oefenen. Maar ze deed dat dan ook met heel veel liefde.

Ook voor haar wist ik direct wat te maken. Ik zag het al helemaal voor me: Een retro reistas! Omoe gaat om de 14 dagen een paar dagen bij Lana en Timon logeren. En ze doet dit steeds met de trein. Dus een handige reistas voor haar pyama ,wat toiletspulletjes, een vakje voor haar gsm en voor haar e-reader...leek me wel een tof cadooke.

Maar man, oh man...wat heb ik daar op gezweet. Ik had een patroon gekocht bij Swoon patterns. Het patroon bleek toch niet zo evident te zijn en ik heb toch een aantal aanpassingen moeten doen. Tja, als beginner leg ik de lat misschien wat te hoog? Maar het is me toch gelukt om de rits er deftig in te krijgen en de tas mooi af te werken met jawel paspelband! Ook de voering mag er wezen ( Ik moet nog aan omoe vragen om hier een foto van te nemen want dat ben ik zelf vergeten..)

Maar enfin, hier dus de lang verwachte foto's met natuurlijk ook een heel schoon fotomodel. Tja, niet alleen fier op mijn tas maar ook op mijn moeder die toch ook een hele schone madame is en volgens mij toch kan liegen over haar leeftijd. ( Hoe oud ze is? Ha,voor mij een weet en voor jullie een vraag. Maar allez, ik geef jullie graag een tip: ze is 27 jaar ouder als mij 😃.. )

3 opmerkingen:

  1. Hele mooie tas, maar vooral prachtige foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey, Ik zie nu pas je bericht :). Vandaag toevallig ontdekt dat ik deze moet publiceren. Tja, een beginner, hé :). Bedankt voor je berichtje! Ik ben trouwens fan van je blog en volg deze met heel veel plezier! En wat de foto's betreft: Ik neem er gewoon heel veel, zo is er altijd wel eentje geslaagd :)

      Verwijderen

Jouw reactie hier: